MÖTEN & KONFERENSER

Sportfiske Åland kan idag erbjuda de som arrangerar möten och konferenser härliga fiskeupplevelser i en av världens vackraste skärgårdar. En hel- eller halvdag på sjön med frisk luft och saltstänk tillsammans med professionella fiskeguider som har säkra och specialutrustade båtar för fiske och utflykter är ett bra sätt att ge sina deltagare både avkoppling och fina gemensamma upplevelser. 
För dig som är researrangör kan det vara bra att veta att på Åland kan man få allt i ett paket. Det är bara att säga hur många ni är och hur länge ni vill vara på sjön så ordnar vi allt. Som gäst kan man komma som man är. Fiskeguiderna har all nödvändig fiskeutrustning och lämpliga kläder. På våren och hösten när det är lite svalare på sjön erbjuds alla varma flytoveraller. Mat och dryck ordnas helt enligt kundens önskemål på någon vacker plats i skärgården. Båtarna rymmer vanligtvis 4-5 personer. Genom att vi har ett välutvecklat och bra fungerande samarbete mellan fiskeguiderna kan vi ordna fiskeutflykter för grupper på upp till 70 personer.

Fisket är viktigt, men det är ändå möjligheten att få andas frisk sjöluft i en härlig skärgårdsmiljö, som gör det här till en mycket fin aktivitet, som alla kan vara med på.
Kontakta Lägerelden - så ordnar vi allt